Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/comtrue.dk/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392
webdesign

Træng igennem med autentisk Kommunikation

Projektledelse og facilitering af processer

Har du et kultur -eller kunstprojekt, en ide, en vision som du gerne vil realisere, kan Comtrue.dk lede processen. Comtrue.dk faciliterer kommunikationen for alle projektets interessenter og varetager planlægning og strategi, fundraising og PR.

Hjemmeside

Comtrue.dk sætter hjemmesiden op for dig og hjælper dig på vej, så at du nemt kan håndtere den selv. Comtrue.dk kan også skabe hele hjemmesidens indhold og design, med billeder og tekster, navigation og funktioner.

Kommunikationsstrategisk rådgivning

Har du brug for sparring til, hvordan du får kommunikeret din virksomhed eller dit projekt til omverden, kan comtrue.dk levere alt fra målgruppeanalyser til visuel strategi og branding. Comtrue.dk leverer analyser af virksomhedens styrker og svagheder og hjælper med forretningsplanen. Comtrue.dk udarbejder manualen til virksomhedens kommunikation i tekst, billeder og visualitet, på hjemmeside, i nyhedsbreve, i de sociale medier og i det fysiske rum.

Journalistik og PR

Comtrue.dk finder de gode historier i dit projekt eller din virksomhed og skriver pressemeddelelsen, præsentationen eller flyerteksten, der sælger, ægger og vækker.

Kampagne

Comtrue.dk ideudvikler, planlægger og eksekvere kampagnen på de sociale medier. Med udgangspunkt i virksomhedens værdier, finder comtrue.dk de interessante fortællinger og virale muligheder, der synliggøre produktet, virksomheden eller projektet.

Visuel rådgivning

Comtrue synkroniserer din visuelle præsentation, så det er i overensstemmelse med det du vil fortælle. Din visuelle præsentation, kan være alt fra hjemmesidens design og den digitale tilstedeværelse på de sociale medier til virksomhedens fysiske fremtoning i form af møbler, skiltning, beklædning og rummets indretning.

Scenografi

En scenografi skaber den visuelle fortælling. Om det er til teaterdramatik, en reklamefilm, eller en pop-up-event der skal promovere virksomheden, så har comtrue.dk kompetencerne, der kan give publikum en oplevelse af høj kvalitet. Comtrue.dk kan levere design af dekorationer, kostumer, lys og rekvisitter og lede produktionen til dørs.

Kontakt comtrue.dk for et uforpligtende møde!